CSAPAT

Med-Plast 2000 Kft - Műszaki műanyag alkatrészek fejlesztése és gyártása ipari felhasználásra

Péter Ferenc - Ügyvezető igazgató - Med-Plast 2000 Kft.

Péter Ferenc

ügyvezető igazgató
Péter Ferenc, a Med-Plast 2000 Kft. ügyvezető igazgatója fiatalon kezdett el érdeklődni a fröccsöntés technológiája iránt. Amíg nem volt lehetősége elsajátítani a fröccsöntőgépek építésének technikáját a gyakorlatban, addig könyvekből tanulta meg – összesen 3 és fél évig tartott az első fröccsöntőgép megépítése, mely az első darabja lett a mára már 9 gépet számláló csarnoknak. Ferenc ma már 26 éve vezeti sikeresen a Med-Plast vállalatát.
Schmidt Andrea - Med-Plast 2000 Kft.

Schmidt Andrea

a Med-Plast 2000 Kft ügyvezető igazgató helyettese, pénzügyi igazgatója, személyzeti, kommunikációs és termelésirányítási vezetője
Feladataim: a szervezet fejlesztése, működtetése, irányítása, munkatársak kiválasztása, képzésük, tanulási eredmények figyelemmel kisérése. Előírások alapján a tevékenységek meghatározása, irányítása, felügyelete, ellenőrzése és a termékek határidőre a megfelelő minőségben történő legyártatása.
Céljaim: partnereink elégedettsége, pénzügyi stabilitásunk fenntartása, szervezetünk fejlesztése, cégünk növekedési pályára állítása, hogy Európa országaiba, általunk készített minőségi szerszámokkal műanyag alkatrészeket gyártsunk, hatékonyan, eredményesen, ésszerűen és haszonnal.

SAJÁT TERMÉKEINK