SZOLGÁLTATÁSAINK
Product Development

Termékfejlesztés

Cégünk vállalja a termékfejlesztés teljes folyamatát: a termék 3D tervezését és optimalizálását a fröccsöntésre.

Mould design

Szerszámtervezés

A fröccsöntő szerszámok tervezését a 25 éves tapasztalatunk és a fröccsöntő gépparkunk adottságainak figyelembevételével olyan szerszámot tervezünk, amely költséghatékony és biztosítja a jó minőségű fröccsöntött termék gyártását.

Injection mould making

Szerszámgyártás

A termékmodell véglegesítését követően megkezdjük a szerszám tervezését és gyártását. A szerszámot felépítő lapokat és szabványos alkatrészeket a MEUSBURGER szállítja. A szerszám lapok megmunkálását CNC géppel végezzük.

Injection moulding

Fröccsöntés

Med-Plast 2000 Kft. üzeme fröccsöntéssel állít elő műszaki műanyag alkatrészeket. Gépparkunkban 9 db fröccsöntő gép üzemel a szükséges kiegészítő berendezésekkel.  Legyártható minden olyan műanyag termék, alkatrész melynek záró erő igénye maximum 4.000 kN és térfogata nem haladja meg a 1400 cm3.

CNC cutting

CNC forgácsolás

NCT 510-es megmunkáló központtal CNC forgácsolást vállalunk.

Confectioning

Konfekcionálás

Elvégezzük a fröccsöntött termékek utómegmunkálását, forgácsolását, feliratozását és csomagolását.

Med-Plast 2000

SZÜKSÉGE VAN KONZULTÁCIÓRA?

Tanácsadásunk keretében lehetősége van a meglévő forgácsolt fém alkatrészeinek feltérképezésére, hogy miként lehet őket adaptálni, áttervezni költséghatékony fröccsöntött műszaki műanyag alkatrésszé. A már fejlesztési fázisban lévő alkatrészeit, modelljeit megvizsgáljuk a szerszámozhatóság, és fröccsönthetőség szempontjából. Javaslatot teszünk arra vonatkozólag, hogy milyen módosításokkal érhet el kisebb szerszámozási költséget. Továbbá vizsgálatunk fontos része, hogy a véglegesített termék modell megfeleljen a fröccsöntés technológiai elvárásainak.

KAPCSOLAT »

ELEKTRONIKAI DOBOZ