Szolgáltatásaink

Miben tudunk segíteni?
Product Development
Termékfejlesztés

Cégünk vállalja a termékfejlesztés teljes folyamatát vállalja: a termék 3D tervezését és optimalizálását a fröccsöntésre, a műanyag fröccsöntő szerszám tervezését, gyártását és magát a műanyag termék fröccsöntését is.

Mould design
Szerszámtervezés

A fröccsöntő szerszámok tervezését a 30 éves tapasztalatunk és a fröccsöntő gépparkunk adottságainak figyelembevételével olyan szerszámot tervezünk, amely költséghatékony és biztosítja a jó minőségű fröccsöntött termék gyártását.

Injection mould making
Szerszámgyártás

A termékmodell véglegesítését követően megkezdjük a szerszám tervezését és gyártását. A szerszámot felépítő lapokat és szabványos alkatrészeket a MEUSBURGER szállítja. A szerszám lapok megmunkálását CNC géppel végezzük.

Injection moulding
Fröccsöntés

Med-Plast 2000 Kft. üzeme fröccsöntéssel állít elő műszaki műanyag alkatrészeket. Gépparkunkban 8 db fröccsöntő gép üzemel a szükséges kiegészítő berendezésekkel.  Legyártható minden olyan műanyag termék, alkatrész melynek záró erő igénye maximum 4.000 kN és térfogata nem haladja meg a 1400 cm3.

CNC cutting
CNC forgácsolás

NCT 510-es megmunkáló központtal CNC forgácsolást vállalunk.

Confectioning
Konfekcionálás

Elvégezzük a fröccsöntött termékek utómegmunkálását, forgácsolását, feliratozását és csomagolását.

EGY KÉZBEN

A TELJES GYÁRTÁSI FOLYAMAT

Egy szerződés keretében három műszaki lépésre kap megoldást: termékfejlesztés és szerszám tervezésfröccsöntő szerszám készítés és a műszaki műanyag fröccsöntésre. Így tudjuk biztosítani a leggyorsabb szállítási határidőt, mert egy szerződéssel tud a termék fejlesztésétől a leszállított késztermékig eljutni.

Termékfejlesztés

Szerszámtervezés

Szerszámgyártás

Fröccsöntés

CNC forgácsolás

Konfekcionálás

ELEKTRONIKAI DOBOZ