Műanyag alkatrészek fejlesztése és gyártása ipari felhasználásra

25 éves szakmai tapasztalattal

SZOLGÁLTATÁSAINK »
EGY KÉZBEN

A TELJES GYÁRTÁSI FOLYAMAT

Egy szerződés keretében három műszaki lépésre kap megoldást: termékfejlesztés és szerszámtervezés, fröccsöntő szerszám készítés és a műszaki műanyag fröccsöntésre. Így tudjuk biztosítani a leggyorsabb szállítási határidőt, mert egy szerződéssel tud a termék fejlesztésétől a leszállított késztermékig eljutni.

Termékfejlesztés

Szerszámtervezés

Fröccsöntő szerszám gyártása

Műanyag fröccsöntés

CNC forgácsolás

Konfekcionálás

25 év szakmai tapasztalat

9 fröccsöntőgép

25 év

műanyag fröccsöntő szerszám - Med-Plast 2000 Kft. Műszaki műanyag alkatrészek fejlesztése és gyártása az ipar számára

Technológiai garancia

Szerszámkészítő üzemek szerződési gyakorlata, hogy a fröccsöntő szerszám tervét elfogadtatják a megrendelővel, így a felelősséget lerázzák magukról és áthárítják a megrendelőre. A tervet elfogadták, a szerszámot elkészítették, viszont a szerszám működéséért senki nem vállalja a felelősséget.

Mi nem irattatjuk alá a terveket, hanem mi technológiai garanciánk keretében vállaljuk a felelősséget az elkészült szerszámért.

A Med-Plast 2000. Kft hőre lágyuló műanyag alkatrészeket, termékeket fejleszt ipari megrendelői részére. A gyártáshoz szükséges fröccsöntő szerszámokat elkészítjük. A fröccsöntő gép parkkal előállítjuk a fröccsöntött termékeket.

Lehet-e olcsóbb a fröccsöntő szerszám?

Mielőtt a végleges termékmodell elfogadásra kerülne, segítünk abban, hogy terméke kedvezőbb költségek mellett valósuljon meg. A Med-Plast 2000 Kft. nem csak a műanyag fröccsöntést, és a szerszám gyártását vállalja, hanem a termékfejlesztéshez költségcsökkentő tanácsadást nyújt. A fröccsöntő szerszám előállítási költségét a termék geometriája, az előírt felületi kialakítás határozza meg. Tanácsadásunk után akár 30%-os megtakarítást érhet el. Olyan részletekre is figyelünk, amelyek módosításával sokkal egyszerűbb szerszám készítése is lehetséges.

Saját termékeink

Egyszerűen és gyorsan megrendelhetőek online

Cikkek

Fröccsöntő technológiáról, termékfejlesztésről, szerszámgyártás és -tervezésről