Bábolnai Gazdanapokon jártunk!

Bábolnai Gazdanapokon jártunk!

Szombati zárónapon vettünk részt a Bábolnai Gazdanapokon, ahol közel kétszáz kiállítóval kerülhettünk kapcsolatba a mezőgazdasági szektorból. Magyarország egyik legrégebbi agrár seregszemléje, amely idén 36. alkalommal került megrendezésre. A szakmai partnerek megismerésén felül találkozhattunk a nemzeti Agrárgazdasági Kamara és az Agrárminisztérium képviseletével.

Számos szakmai partnerrel futottunk össze a rendezvényen, ahol új ismeretségeket és új tudást szerezhettünk a mezőgazdasági gépgyártás területéről.

A szakmán felül persze a szórakozásra is maradt idő – ugyanis a Gazdanapokkal együtt rendezték meg a Némethy Bertalan Regionális Díjugrató Bajnokságot, ahol több száz startot izgulhatott végig a közönség. A szervező és a rendező közös célja volt, hogy megismertesse a nagyközönséggel a díjugratás szépségeit és versenyhelyzetben mutassa be a lovasok által méltán kedvelt bábolnai helyszínt versenyhelyzetben. Az izgalmak mellett egy nyugodtabb termelői vásárral és számos családi programmal várt bennünket a záró nap.