A 150. szerszám is elkészült a Med-Plastnál

A 150. szerszám is elkészült a Med-Plastnál

A Med-Plast 2000 Kft. munkatársai izgalommal és büszkeséggel telve ünnepeltek, hiszen egy különleges mérföldkőhöz érkeztek: a 150. szerszám is elkészült.

A cég örökérvényű célja, hogy a legmagasabb minőségű műanyag alkatrészeket és termékeket gyártsa a piac számára. A munkatársak számtalan projekten és kihíváson dolgoztak az évek során, mindig arra törekedve, hogy a legjobbat hozzák ki a rendelkezésre álló lehetőségekből.
A jeles napon nem csupán egy darabszámot ünnepeltek, hanem elért céljuk a vállalat szakértelmét, technológiai innovációját és a csapat összetartását is tükrözi. A szerszámok kialakítása és elkészítése mindig is a precizitás és a mérnöki szakértelem terén zajlott a Med-Plast 2000 Kft.-nél. Az eredmény mérhető minőségben, illetve az ügyfelek elégedettségében egyaránt.

Az ünnepi nap további különleges pillanatokat tartogatott: elismerték szerszámkészítő kollégájukat, Máté Attilát. Attila már 12 éve dolgozik a cégnél, kiváló szakértelmének és elkötelezettségének köszönhetően mára a csapat elengedhetetlen tagja és a 150. szerszám elkészítője is egyben. A tiszteletére szervezett állófogadás lehetőséget nyújtott a közösségnek, hogy kifejezze Attila iránt érzett elismerését és köszönetét.

A jövő felé

A Med-Plast 2000 Kft. nem csak az elért eredményeket ünnepelte, a jövőbeli célok egyaránt jelen voltak. Az innováció és a minőség iránti elkötelezettség továbbra is a cég szívében él. Egy dolog biztos, hogy az elkötelezettség és az összetartás mindig ott lesz, hogy vezesse őket az újabb mérföldkövek felé.