3 nyári kedvenc, amely fröccsöntéssel készül

3 nyári kedvenc, amely fröccsöntéssel készül

Ahogy beköszönt a nyár, mindannyian izgatottan várjuk a napsütést és a szabadidőt, amit a meleg hónapok nyújtanak. Tudtad, hogy a nyári időszak legkedveltebb termékei közül számos fröccsöntéssel készül? Ezek közül pedig bármelyiket el tudjuk készíteni a Med-Plast fröccsöntő üzemében!

Stílusos műanyag pohár a medence mellé

A strandon való pihenés és szórakozás elengedhetetlen részei a hideg italok. A színes és tartós műanyag poharak órákon át tartóélményt biztosítanak a parton. A fröccsöntés pedig lehetővé teszi, hogy ezek a tárgyak könnyűek, de ugyanakkor erősek és strapabírók legyenek, így ideális választást jelentenek a nyári pihenéshez.

Med-plast 2000 Kft. - Stílusos műanyag pohár

Strokestar Teknőc

A folyamatos fejlődés az úszásban fontos a nyári hónapokban, és a Strokestar Teknőc épp ezért kiváló társ a vízben. Ez a fröccsöntött kiegészítő egyedi tervezésű és könnyen hordozható, és mesterien segít az úszástechnika tökéletesítésében – számos magyar úszó a legjobbak közül is a Teknőccel készült hazai és nemzetközi versenyekre, azonban nem csak a profi úszóknak ajánljuk, hanem bárkinek, aki a nyár végére magabiztosabban szeretne a vízben időt tölteni.

Med-plast 2000 Kft. - Strokestar Teknőc

Uszodarács

A medence szélén a fröccsöntött uszodarácsok elengedhetetlenek – a Med-Plast uszodarácsai Európa legkiválóbb minőségűi közé tartozik, melynek kulcsfontosságú figyelmet fordítunk a cégen belül. Otthoni medencékhez és uszodákhoz egyaránt készítünk uszodarácsokat, melyekről a https://medplast.hu/uszodaracs/ oldalon olvashatsz többet.

Med-plast 2000 Kft. - Uszodarács

A Med-Plastnál számos fröccsöntött tárgyat készítünk, amelyekkel hozzájárulunk a nyári élményekhez és még kellemesebbé tehetjük a pihenést. Minden termékünk magas minőségű és kiválóan alkalmas a nyári időszakban való használatra. Ha felkeltettük érdeklődésedet, bátran keress minket, és segítünk megtalálni a legjobb fröccsöntött megoldást a nyári szórakozáshoz!