Újabb tanúsítványt szereztünk meg!

Újabb tanúsítványt szereztünk meg!

Nagy hír számunkra, hogy megkaphattuk a HVG és a Céginformáció.hu ajánlott cég ezüst tanúsítványát. Az elismerés azt mutatja, hogy a Medplast megfelel azoknak a követelményeknek, amelyeket a két szervezet ajánl a cégek számára.

A tanúsítvány biztosíték az ügyfelek számára, hogy az üzleti kapcsolat kialakítása rendkívül alacsony kockázattal jár. Az ügyfelek és partnerek biztosak lehetnek abban, hogy a cégünk megfelelően teljesíti kötelezettségeit.

Újabb tanúsítványt szereztünk meg!

Az ezüst tanúsítvány megszerzéséhez a cégnek teljesítenie kellett számos követelményt. A bonitási indexnek 280 alatt kell lennie, ami azt jelenti, hogy cégünk megfelelő likviditással rendelkezik. Emellett a fizetési morálja kiváló, és az egy éven belüli bedőlési kockázata 1% alatt van. A tanúsítvány megszerzésének további követelménye az, hogy a cég legalább egy éve aktív legyen, és a menedzsmenttel kiváló együttműködésben álljon. Emellett a korábbi évek pénzügyi beszámolóinak elérhetőnek kell lenniük. Ezek a követelmények biztosítják, hogy vállalatunk átlátható, megbízható, stabil és jól működő vállalkozás.

Összességében ügyfelek és partnerek számára biztonságot és stabilitást jelent az üzleti kapcsolat kialakítása a vállalattal. Elkötelezettek vagyunk az átláthatóság és az ügyfelek elégedettsége iránt, és ez a tanúsítvány is ezt bizonyítja.